Antalya Valiliği Firmalarımızın Yanındayız

Organize Sanayi Bölgesi'nde ki temaslarına Çağdaş Yaşatan Matbaacılık firmasını ziyaret ederek devam eden Vali Ersin Yazıcı; “Sektörde başarılı firmalar görmek bizleri mutlu ediyor.” dedi.


Vali Ersin Yazıcı, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) 1997 yılında faaliyet göstermeye başlayan Çağdaş Yaşatan Firmasını ziyaret etti. Vali Yazıcı firma yetkilisi Halil Tıraş'tan üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.


İhracata Katkı Sunan Firmalarımız Büyük Önem Taşıyor
Çağdaş Yaşatan Matbaacılık firmasının üretim tesislerini inceleyen ve firma hakkında detaylı bilgi alan Vali Yazıcı; “Sektöründe başarılı firmaların Antalya'mızda olması gurur ve mutluluk verici, Antalya'nın üretimine ve marka değerine katkı sunan tüm firmaların destekçisi oluyoruz. Özellikle ihracata katkı sunan bu tür firmalarımız hem Antalya hem de ülkemiz adına büyük bir önem taşıyor.” dedi.


20 Milyon Dolar İhracat Hedefimiz Var
Türkiye'nin en büyük karma grup üretimini yapan firma olduklarını belirten Halil Tıraş; “2021 yılında Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde 2'nci kısımda yapmış olduğumuz 15 milyon dolarlık yatırımla 28 bin metrekare açık, 22 bin metrekare kapalı alana çıkartarak, ülkemizin karma grupta en büyük tesisi olduk. Dünyanın en üst kalite sistemi BRC Belgesi'ni Şubat 2020 ‘de Türkiye'de en üst grup olan BRC A PLUS alarak ülkemizin kendi grubunda ilk şirketi olduk. BRC kurallarını büyük titizlikle uygulayan çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 2018-2021 yılları arasında 30 ülkeye ihracat gerçekleştirdik. 2022 yılı ve sonrası için hedefimiz 20 milyon dolar ihracat gerçekleştirmek ve ihracat yaptığımız ülke sayısını 50'ye çıkarmaktır.” şeklinde konuştu.